Cursusleider:

drs. André Doesburg , psycholoog, heeft 32 jaar ervaring in het geven van NLP trainingen (de cursus en de docent worden gemiddeld met een 9 gewaardeerd).


Voor wie?

Schoolteams (leerkrachten, intern begeleiders, remedial teachers, gedragsspecialisten en directies primair onderwijs).


Waar en wanneer?
Op locatie (bij u op school of een door u te verzorgen locatie), 5 dagdelen van 2 ½ uur, data in overleg te bepalen. Aantal deelnemers naar keuze (bijv. uit verschillende schoolteams).


Kosten

€ 3750,-. De handleiding wordt u per mail gestuurd. Wanneer u zelf zorgt voor de vermenigvuldiging ervan worden daar geen kosten voor in rekening gebracht.


Meer informatie?

Wij beantwoorden uw vragen graag. Bel ons op 023 - 760 03 13.
Direct contact met cursusleider
dhr. André Doesburg:
06 - 454 41 083.

 

 

 

Neuro-Linguistische Programmering is een praktische psychologie, waar je veel profijt van hebt bij het omgaan met – lastige – klassen, leerlingen, ouders en collega’s.

 

Deze cursus van 5 dagdelen, geeft je inzicht in de denkprocessen die aan iemands belevingswereld en gedrag ten grondslag liggen. Deze denkprocessen leer je herkennen aan iemands verbale en non-verbale communicatie. Je leert geavanceerde en toch eenvoudig toepasbare communicatietechnieken om denkprocessen van leerlingen, ouders en collega’s op integere wijze te sturen. Daarnaast biedt NLP een uitgebreide gereedschapskist voor het ontwikkelen van cognitieve en sociaal-emotionele capaciteiten.

 

 

Met de inzichten, technieken en benaderingswijze van NLP wordt het lesgeven voor jezelf en je leerlingen dan ook leuker en effectiever. Je contacten met ouders en collega’s verlopen soepeler en plezieriger. Naast instrumentele vaardigheden levert deze cursus gegarandeerd een stuk persoonlijke ontwikkeling op.

 

Onderwerpen o.a.:

 

Studiebelasting

31 uur, waarvan 12,5 contacturen.